Min indkøbskurv

Mini Cart

Om Masala

Masala blev grundlagt i 2008 af Anjali Poulsen efter mange års design og produktions erfaringer i den Skandinaviske modebrance og driver Masala med partneren Henrik, Anjali tager sig af design og indkøb i Indien og Henrik af alt andet, det er også Henrik der svarer telefonen hvis du ringer.

Vor brand kalder vi MASALA, vi arbejder grundlæggende med vor kantha tæpper som vi sælger både som enkelt og dobbelttæpper, derudover udvælger vi tæpper som passer til puder , tehætter, jakker og frakker mm og får dette syet på vor fabrik i Indien.

Vor skønne blockprintede vatterede quiltede tæpper får vi syet i Jaipur i den Indiske delstat Rajastan, blockprint er en af byens mærkevarer , alt fremstillet i hånden.

Vor kantha sari produkter kommer fra Vest bengal , tøj og tilbehør producerer vi i New Delhi og Jaipur, vor tørklæder i Nordindien op mod Nepal, vor møbler i Jodhpur, vor kurve og bakker fra Nagaland op mod grænsen til Nyanmar, vor papmache deko kommer fra Kashmir og endeligt vor Fairtrade sari vattæpper, gardiner og jutetasker fra Calcutta. 

Vi skaber selv vor produkter fra start til slut – designet i Danmark og produceret i Indien, stilen er basic boheme med vægt på håndarbejde og gamle traditionelle metoder som block-print og tie-dye til tekstilerne (se mere på vor blog). Vi har dog bevaret den skandinaviske forkærlighed til rene linjer og komfort så modellerne er enkelte, behagelige og tidsløse.  

Vi arbejder konstant på nye produkter og præsenterer løbende her på siden nye kantha produkter, skjorter, tunika og kimono af recycled silke og bomuld og som noget helt nyt kommer der gardiner syet af genbrugs sarier.