Min indkøbskurv

Mini Cart

Om Masala

Masala blev grundlagt i 2008 af Anjali Poulsen efter mange års design og produktions erfaringer i den Skandinaviske modebrance og driver Masala med partneren Henrik, Anjali tager sig af design og indkøb i Indien og Henrik af alt andet, det er også Henrik der svarer telefonen hvis du ringer.

Vor brand kalder vi MASALA, vi arbejder grundlæggende med vor kantha tæpper som vi sælger både som enkelt og dobbelttæpper, derudover udvælger vi tæpper som passer til puder , tehætter, jakker og frakker mm og får dette syet på vor fabrik i Indien.

Vor skønne blokprintede vatterede quiltede tæpper, duge , toilettasker mm får vi syet i Jaipur i den Indiske delstat Rajastan, blockprint er en af byens mærkevarer , alt fremstillet i hånden.

Vor kantha sari produkter kommer fra Vest bengal , tøj og tilbehør producerer vi i New Delhi og Jaipur, vor tørklæder i Nordindien op mod Nepal, vor møbler i Jodhpur, vor papmache deko kommer fra Kashmir og endeligt vor Fairtrade sari vattæpper, gardiner fra Calcutta. 

Vor sari silke skjorter, tunika og kimono mm syr vi af recycled silke købt fo markeder i Kalkota - alt 100 % genbrug 

Vor bomulds tøj , kjoler, bukser , shorts og skjorter en syet af økologisk bomuld vævet i Kerala i syd Indien.

Vi skaber selv vor produkter fra start til slut – designet i Danmark og produceret i Indien, stilen er basic boheme med vægt på håndarbejde og gamle traditionelle metoder som blokprint, vi har dog bevaret den skandinaviske forkærlighed til rene linjer og komfort så modellerne er enkelte, behagelige og tidsløse.  

Vi arbejder konstant på nye produkter som løbende præsenteres her på siden.