Flere visninger

Sari tæppe

Hurtigt overblik

Tilføj et strejf af Indiens farverige kultur til dit hjem med dette ’’one-of-a-kind’’ vintage Kantha tæppe, tæppets unikke mønster af farver og broderi gør det til et ’’must have’’ som tæppe, sengetæppe eller til en lur på sofaen..

Disse skønne tæpper er sammensat af flere lag gamle sari stoffer og derefter håndbroderet med kantha sting. Det er en gammel Indisk tradition at genbruge aflagte stoffer til patchwork så intet går til spilde. Der kan derfor godt forekomme lapper og små reparationer på tæpperne men det er en del af charmen med et vintage produkt. Tæpperne er forskellige på begge sider og tykkelsen varierer efter hvor mange lag stof der er brugt til formålet. Størrelsen varierer også men de fleste svarer til en enkeltseng og måler ca 140x210cm

Størrelse : Ca 140 x 200 cm

635,00 DKK
Lagerstatus: Ikke på lager
Varenummer: TKA01-1495

Detaljer

Vores one-of-a-kind bomuld tæpper er håndlavede fra en blanding af vintage, recycled sarier og håndvævede tekstiler. Tæpperne er syet ved hjælp af to lag stof, håndplukket for deres farver og design og syet sammen i to lag med indiske kantha sting hvor syersken syr rækker af bittesmå søm fra ende til ende. Produktionsprocessen beskæftiger ikke børn men sikrer de arbejdende kvinder har en værdig, bæredygtig og fair beskæftigelse.

See more »


Yderligere information

Varenummer TKA01-1495
Størrelse Ca 140 x 200 cm
color Nej